Αρχική Σελίδα

Henan Xibei Latex Co.Ltd.

Henan Xibei Latex Co.Ltd.

1 2 3 4
Henan Xibei Latex Co.Ltd. Henan Xibei Latex Co.Ltd. Henan Xibei Latex Co.Ltd. Henan Xibei Latex Co.Ltd.
Εργοστάσιο Gate Αποθήκη συνεργείο Συνάντηση

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Διανομέας-χονδρεμπόρου
Εξαγωγέας
Κύρια Αγορά : Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : XIBEI ή cOem
Αριθμός Υπαλλήλων : 100~120
Ετήσιες πωλήσεις : 1000000-5000000
Ιδρύθηκε Έτος : 2003
Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Η Co. λατέξ Xibei Henan, ΕΠΕ είναι κανονικός προμηθευτής προφυλακτικών του οικογενειακού προγραμματισμού της Κίνας και επαγγελματίας στη σφαιρική προσφορά.

Η επιχείρησή μας είναι μια εξειδικευμένη έρευνα ενσωμάτωσης επιχείρησης, μια ανάπτυξη και μια παραγωγή στον τομέα του λαστιχένιου προφυλακτικού και μια ιατρική θεραπεία υγείας. Τοποθετημένος στη βιομηχανική ζώνη Zuocheng. Υπάρχουν 150 περίεργα μέλη προσωπικού στην επιχείρησή μας, και 50 τους είναι επαγγελματικό και τεχνικό προσωπικό.

Ιδρυμένη το 2003, με τις εκσυγχρονισμένες επίσημες λειτουργώντας εγκαταστάσεις και τον προηγμένο εξοπλισμό παραγωγής, η επιχείρησή μας απονέμεται το «αξιόπιστο και τίτλο κατηγορίας Αντιαεροπορικού Πυροβολικού» από την κυβέρνηση κάθε χρόνο. Υπάρχουν τέσσερις κατηγορίες και περισσότεροι του ενός εκατό ποικιλίες, και δύο κατηγορίες είναι εθνικά κατοχυρωμένα με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας προϊόντα. Περάσαμε ISO9001: πιστοποίηση του 2000 το Μάρτιο του 2008, πιστοποίηση ISO13485 το 2010, και πιστοποίηση Συμβούλιο Πολιτιστικής Συνεργασίας της εθνικής βιομηχανίας γαλακτώματος τον Οκτώβριο του 2010. Τα προϊόντα πωλούν καλά και στις εσωτερικές και υπερπόντιες αγορές, προωθώντας ευνοϊκά τον εθνικό οικογενειακό προγραμματισμό και τη δημόσια σεξουαλική υγειονομική περίθαλψη.

Προκειμένου να ταιριαχτούν οι εσωτερικές/στο εξωτερικό μάρκετινγκ απαιτήσεις, να ρυθμιστεί η βιομηχανική δομή και να πραγματοποιηθεί η αναπροσαρμογή των προϊόντων, η επιχείρησή μας έχει χτίσει τις νέες και γραμμές παραγωγής υψηλής τεχνολογίας παράγοντας 400 εκατομμύριο κομμάτια των προφυλακτικών αρώματος το χρόνο. Υιοθετώντας το γαλάκτωμα 4 χρόνου διεισδύστε την τεχνολογική διαδικασία και χρησιμοποιώντας το εισαγόμενους γαλάκτωμα και τον εξοπλισμό, τώρα το ποσοστό προσόντων είναι 100%. Ελπίζουμε ειλικρινά να καθιερώσουμε τις επιχειρησιακές σχέσεις με τους σφαιρικούς πελάτες με την προσφορά υψηλή - ποιοτικά προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Στοιχεία επικοινωνίας
Henan Xibei Latex Co.Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. Hu

Τηλ.:: 86-373-7749300

Φαξ: 86-0373-7749266

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)