Αρχική Σελίδα

Henan Xibei Latex Co.Ltd. Γύρος εργοστασίων

1 2 3 4
Henan Xibei Latex Co.Ltd. Henan Xibei Latex Co.Ltd. Henan Xibei Latex Co.Ltd. Henan Xibei Latex Co.Ltd.
εργασία μηχανών

εργασία μηχανών

 • Γραμμή Παραγωγής

  Όλες οι διαδικασίες παραγωγής ελέγχονται μόνιμα και τα στοιχεία συλλέγονται τακτικά και αξιολογούνται. Ορισμένα προφυλακτικά από κάθε batch επιλέγονται για να υποβληθούν στις περαιτέρω δοκιμές. Τα προφυλακτικά από κάθε batch «αρχειοθετούνται». Με τη βοήθεια του αριθμού batch, είναι δυνατό να καθοριστεί ο χρόνος της κατασκευής, οι μηχανές αρμόδιες, και τα υλικά χρησιμοποιούμενα για κάθε μεμονωμένο προφυλακτικό.

 • OEM / ODM

  Είμαστε επαγγελματικοί για τους τύπους cOem ειδών προφυλακτικού, παρέχουμε πάντα τους «καλούς & σταθερούς ποιοτικούς τύπους προφυλακτικών» και «άριστων υπηρεσιών» στους πελάτες. Προσκαλούμε ειλικρινά τους παγκόσμιους συνεργάτες για να καθιερώσουμε τη μακροπρόθεσμη επιχειρησιακή σχέση με μας βάση στο αμοιβαίο όφελος.

   

 • Ε & Α

  XIBEI ξέρει μόνο υψηλό - τα ποιοτικά προφυλακτικά παρέχουν την αξιόπιστη προστασία. Προκειμένου να εκπληρωθεί η υψηλότερη ποιότητα, έχουμε εξοπλίσει τα εργοστάσιά μας με μια ομάδα των πεπειραμένων και καταρτισμένων μηχανικών και των τεχνικών διαδικασίας, για να βελτιωθούμε συνεχώς στα μηχανήματα, διαδικασίες παραγωγής. Έχουμε αξιολογηθεί και έχουμε πιστοποιηθεί στην απαίτηση ISO9001, ISO13485 και της οδηγίας 93/42/ΕΟΚ.

Στοιχεία επικοινωνίας
Henan Xibei Latex Co.Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. Hu

Τηλ.:: 86-373-7749300

Φαξ: 86-0373-7749266

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)